Kontaktinformasjon

Døvleveien 31, 3170 Sem / Tønsberg
Postboks 421, 3126 Tønsberg
477 97 724
post@button.no

Organisasjonsnummer: 971 317 361 MVA

FAQ

BESTILLING

Har antall farger på trykket noe å si for prisen?

Nei, det er samme pris uansett antall farger, da dette trykkes digitalt.

Hvilke filformat ønsker dere?

Primært ønsker vi alle trykkfiler som PDF, AI eller PSD. Vi kan også ta andre filformater som f.eks JPG. Filer produsert i Word, Powerpoint og liknende tekstbehandlingsprogrammer kan ikke brukes som trykkfiler. Vi anbefaler at du i så fall konverterer disse til PDF format før du sender dem til oss.

Kan dere designe buttonen for meg?

Ja, det kan vi! Ta kontakt med oss på e-post og beskriv hvordan du ønsker at buttonen skal se ut, størrelse og antall. Så lager vi et utkast til deg som vi eventuelt kan gå videre med.

Kan jeg komme innom dere og diskutere design/utseende?

Ja, det er alltid hyggelig med besøk. Men det er fint om du avtaler tid på forhånd, da det i perioder er veldig hektisk her.

BETALING

Kan man få faktura eller må man forskuddsbetale?

Både firmaer og privatpersoner kan få faktura med inntil 10 dagers betalingsfrist. Det forutsettes at vedkommende person/firma er kredittverdig og ikke har noen betalingsanmerkninger hos oss, eller i andre offentlige tilgjengelige registre. I de tilfellene der vi mangler nødvendige opplysninger, eller det foreligger betalingsanmerkninger, vil kreditt ikke kunne gis. Om faktura ønskes må personnummer/organisasjonsnummer oppgis ved bestilling da vi vil foreta en kredittsjekk før eventuell kreditt innvilges.

Kan man betale med kort eller kontanter ved henting hos dere?

Nei, for øyeblikket har vi ingen mulighet for det.

DELER OG MASKINER

Jeg vet ikke hvilken type buttonmaskin jeg har. Passer delene dere har til alle type maskiner?

Våre deler passer til alle buttonsmaskiner fra Tecre og til andre maskiner som bruker standard USA industristørrelse. Er du usikker på hvillken størrelse du trenger så ta kontakt med oss. Vi sender med glede en prøve med posten til deg.

Kan man lage flere buttonsstørelser med en maskin?

Våre buttonsmaskiner fra Tecre kan kun produsere en fast størrelse pr. maskin. Det finnes andre typer på markedet som kan lage flere ulike størrelser. Vi har testet slike, og vår erfaring med disse maskinene er at kvaliteten er variabel og at brukervenligheten er vesentlig dårligere enn de maskine som vi fører fra Tecre.  

Hvor mange buttons kan en produsere pr. time med en manuell buttonsmaskin?

Med litt øvelse kan en fint produsere 2-300 stk pr. time.

FRAKT OG LEVERING

Hvor lang tid vil det ta før jeg får mine buttons?

Vanlig produksjonstid er 3 – 4 dager. Større opplag tar en dag ekstra eller to. I tilleg kommer tiden for eventuell frakt. Ta gjerne kontakt med oss for eksakt leveringstid for din bestilling.

Kan jeg hente orderen hos dere?

Ja, det kan du!

Vår adresse er: Døvleveien 41, 3170 Sem

RETUR

Kan jeg returnere buttons jeg ikke har fått brukt, eller ikke er fornøyd med?

Buttons med eget design kan ikke returneres, så sant de ikke har produksjonsfeil eller andre alvorlige mangler. Kjøpsloven gjelder ikke i de tilfellene der produktet er spesialtilpasset. Men har vi gjort en feil, så vil vi selvfølgelig rette opp det. I forhold til deler og maskiner gjelder selvfølgelig kjøpsloven. Det forutsettes at eventuell maskin er ubrukt og befinner seg i orginalembalasjen. Ved retur av deler påløper et tellegebyr. Se for øvrig vår kjøpsbetingelser.